jessie.blogg.se

Listen to your heart

Kategori: Allmänt

 
 
Varför jag får jätte stora bilder till varje låt vet jag inte, för antingen har jag blivit helt körd i huvudet eller så har dem ändrat så att man inte längre bara kan få en sån där fin blå text som kopplar en till Spotify .
Deal with it, eller lär mig hur man ändrar ?

Just nu, Bilder

Kategori: Allmänt

     
 

Work!

Kategori: Allmänt

Nämde ju för ett tag sedan att jag fått ett jobb och förmodligen hade ett till på G,
Kanske dags att nämna att jag nu står med två jobb ?
Ena börjar jag iof inte förrens i morgon, men ändå!
Det första, och det som i mina ögon är viktigast, och det jag verkligen trivs med, är som kock på hotell strand!

 Att vara innom restaurang branchen suger egentligen, mest för att lönen är sämst, tiderna är inte dem bästa och du lyfter oftast rätt så tung, men det spelar ingen roll för mig just nu, för jag verkligen trivs där ! i köket bland varma ugnar ( jag är musbränd... haha ) att surra med the och roman, när det är lungt, att förbereda massa och ha sig!
Jag älskar det !  Något jag inte trodde när jag avslutade min gymnasie utb innom samma inriktning.
 
Det andra jobb som börjar i morgon, är på McDonalds. På ett sätt ser jag inte fram emot det, för jag trivs så bra på Strand, fast det bara är till januari, Samtidigt så tror jag att det kan vara otroligt roligt och givande.
För jag har egentligen bara hört bra saker från dem som jag vet har jobbat där, så jag hoppas att dem har rätt!
 
Men jag kommer ändå inte att sluta söka jobb, för jag tycker egentligen att det är helt värdelöst att man ska måsta ha fler än ett jobb för att kunna få leva som vettigt folk. Och vad jag nu än kommer jobba med innan jag hittat mitt kall, så vet jag att jag gör rätt, för även om det inte blir något långvarigt, så vet jag att jag  lär mig något och går därifrån en erfaranhet rikare !

Helt enkelt bäst

Kategori: Allmänt

Jag har den bästa sambon, jag vet att jag har skrivit det redan, men det är sant ! häromdagen så åkte vi till stan för han skulle köpa en julklapp ( som jag så klart inte fick veta vad det var ! ) och så sa han att han skulle köpa två saker, en som jag fick öppna när jag kom hem. Vart inte alls nyfiken! men efter hans sväng på stan så höll han fortfarande bara i ett paket ( som jag är jätte nyfiken på )  Och säger att vi måste till birsta för dem hade inte just den grejen inne i stan. Nyfikenheten vart inte mindre. Men väl framme i birsta så fick jag minsann lov att stanna kvar i bilen, fick inte ens gå in och köpa mig en dricka !
Efter vad som känndes som en evighet så dök han äntligen upp, och en påse från jobbet  och ett jätte stort paket inslaget i papper från jobbet, så jag började brainstorma över vad jag kan tänkas mig önska där, och det är ju egentligen en hel del,men inget så stort !
 
Så väl hemma fick jag öppna och vad fann jag i det stora paket ? som må ha varit inslaget i jobb papper, men verkligen inte inköpt där ?
 
Jo detta ;
 
Ni kan ju gissa vem som var jordens gladaste tjej , och vem som fick en väldans massa pussar och kramar ?
 
Jag älskar dig Nemo!

Tiden

Kategori: Allmänt

Har listat ut det nu. varför det ibland kommer ett inlägg, sedan inget på ett par dagar / veckor.
Jag har helt enkelt inte tiden till att skriva varje dag, och när jag väl skriver så kan jag inte skriva ner allting i samma inlägg, dem skulle helt enkelt bli för långa och helt oläsbara. Inte för att den här bloggen faktiskt är till för någon att läsa egentligen, men har nån stackare lyckats hitta hit så ; välkommen .
Så det gör faktiskt gör, är att jag skriver flera inlägg efter varann, och sedan bara ändra datumet, hur smart grej är inte det egentligen?
 
 
 

Never stop

Kategori: Allmänt

Musik. För mig är det något jätte viktigt i livet, utan musik så vet jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Det första jag gör när jag vaknar är att slå i gång musik, det sista jag hör innan jag lägger mig är musik, Resan ner till stan - musik, gå och handla ? Hörlurarna är där med!
alltid!  Ibland kan jag hitta mig själv funderandes på hur tjejen intill mig på bussen kan åka buss utan att ha musik ?
Eller hur kan den där killen  Gå omkring på stan utan hörlurar ?
 
Hade jag inte haft musik hade jag nog blivit galen. Kanske inte kan sjunga eller spela något coolt insturment, men jag kan lyssna, och för mig räcker det. Skapa min egen vision av hur dem menar med texten, hur musikvideon  är, känslor bakom texten osv.  Att koppla musiken till något som faktiskt händer runtomkring mig.
 
 

i let the music take me where my heart wants to go

Kategori: Allmänt

Sova. inte i natt verkar det som. Slutade jobba 21.30 var hemma till 22, såg två avsnitt av Grimm och myste lite med nemo och katterna. Sambon med huvudvärken från helvete ligger i sängen och halvsover, Jag flyttade mig så försiktigt som det bara gick till soffan. Kan inte sova helt enkelt. hatar sånt här!
 
Hur som så älskar jag mitt jobb, inte bara uppgifterna, utan även de jag jobbar med! Helt underbart! älskar att faktiskt kunna gå till jobbet och fortfarande känna mig hemma.
Att MJ är det som spelas mestadels på radion är ju inte direkt ett minus.
 
Funderar på att slå i gång en film och kanske sommna till den med lite tur ?